Szkolenie na temat: Wytwarzanie produktów i możliwości sprzedaży z gospodarstw

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego zaprasza na szkolenie na temat: "Wytwarzanie produktów wysokiej jakości. Szanse i bariery, możliwości sprzedaży z gospodarstwa. Wsparcie producentów w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020". Szkolenia są skierowane do producentów żywności, samorządów, organizatorów turystyki i innych.

Forum POT-ROT-LOT o planach na przyszły rok

POT 60Ten tydzień rozpoczął się od dorocznego Forum Polskiej Organizacji Turystycznej oraz Regionalnych i Lokalnych Organizacji Turystycznych, w którym brali także dyrektorzy Zagranicznych Ośrodków POT. Konferencja jak zwykle służyła podsumowaniu wspólnych działań na rynku krajowym i zagranicznych prowadzonych w kończącym sie już roku oraz rozmowom o przyszłorocznych planach i ich wspólnej realizacji.

Zagłosuj na Ogrody Hortulus w Dobrzycy w ogólnopolskim konkursie

640x420 60Przypominamy, że jeszcze tylko do końca tygodnia można zagłosować na Ogrody Hortulus Spectabilis w Dobrzycy w ogólnopolskim konkursie, w którym internauci wybierają swojego laureata konkursu na Najlepszy Produkt Turystyczny - Certyfikat Internautów. Zatem do dzieła, wszyscy klikamy na zachodniopomorskiego reprezentanta w tym konkursie :).

Badanie ruchu turystycznego w roku 2017 na Pomorzu Zachodnim

Za pośrednictwem centrów i punktów informacji turystycznej w województwie zachodniopomorskim Urząd Marszałkowski przeprowadził w 2017 roku ankietowe badanie ruchu turystycznego w regionie.

Ogólnopolskie Walne Zgromadzenie Forum Informacji Turystycznej w Mielnie

Pod koniec listopada (28-29.11.2017) w Mielnie odbędzie się Ogólnopolskie Walne Zgromadzenie Forum Informacji Turystycznej, którego organizatorem jest Polska Organizacja Turystyczna. Spotkanie będzie m.in. podsumowaniem dwuletniej kadencji Zarządu FIT, w którego składzie mieliśmy swoją reprezentatkę w osobie Sylwii Mytnik z Regionalnego Centrum Informacji Turystycznej w Koszalinie.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej.

  Akceptuję pliki cookie z tej strony.